პროექტის აღწერა

სპა კომპლექსის ინტერიერი, რომელიც შედგება დიდი ვილისგან, რომელიც მდებარეობს მთის ფერდობზე ზღვის დონიდან 1500 მ სიმაღლეზე. სახლი ნაწილობრივ რელიეფშია ჩაჭრილი, ხოლო სპა ბლოკი ფერდობზე მდინარისკენ ეშვება, ამიტომ ინტერიერში გვინდოდა კიდევ უფრო ხაზგასმით აღვნიშნოთ მთიანი ადგილების უხეში სილამაზე.

პროექტის მთავარი იდეაა ჰიპერტროფიული სისასტიკე და ბუნებრიობა, რაც ჩვენ გამოვხატეთ დასრულების მასალებით, ავეჯით და დეკორით. მაგალითად, საძინებლების პირად ადგილებში, ჩვენ მივატოვეთ ჩვეულებრივი პარკეტი და გამოვიყენეთ უფრო უხეში ხის ფილები.
აბაზანა შეიძლებოდა დამზადებულიყო აკრილის ქვისგან, მაგრამ უფრო უხეში და უჩვეულო რომ გავხადოთ, ის ნამდვილი ქვისგან გამოვკვეთეთ. კიდევ ერთი არატრივიალური დეტალი არის შეჩერებული ხე, რომელიც განასახიერებს დედამიწისა და ჰაერის ორი განსხვავებული ელემენტის შეერთების მეტაფორას.

ამრიგად, ჩვენ ავაშენეთ პროექტის მთელი ინტერიერი ორნამენტულ მორგებულ გადაწყვეტილებებზე, რომლებიც აძლიერებს კავშირს წარმოუდგენელ მთის გარემოსთან.

პირველი სართულის გეგმა

პირველი სართულის გეგმა

გეგმის ექსპლიკაცია

დააჭირე ოთახს დიზაინის სანახავად

მეორე სართულის გეგმა

მეორე სართულის გეგმა

გეგმის ექსპლიკაცია

დააჭირე ოთახს დიზაინის სანახავად

მესამე სართულის გეგმა

მესამე სართულის გეგმა

გეგმის ექსპლიკაცია

დააჭირე ოთახს დიზაინის სანახავად



პროექტის გაზიარება

გააზიარეთ პროექტი, რომელიც მოგეწონათ!


ჩვენი პროექტები

იხილე ჩვენი ნამუშევრები და ჩვენი სპეციალისტების მიერ შესრულებული პროექტები

დაგვეკონტაქტეთ

და ჩვენ გიპასუხებთ ყველა თქვენს კითხვაზე