პროექტის აღწერა

ნაკვეთი მდებარეობს საზღვარზე უღრანი ტყე, ასე რომ, ჩვენ მივიღეთ არქიტექტურის სახლი ლაკონურ, ჩამოყალიბდა რამდენიმე ინტერაქციაში ტომი, რომელიც იყოფა ფუნქცია.

საცხოვრებელი და საზოგადოებრივი სივრცეები განლაგებულია მოცულობით გადახურული სახურავით. ჩვენ ამ გზით მიღებული სივრცეების დამატებითი სიმაღლე შემდეგნაირად გამოვიყენეთ: საძინებლებში დამატებითი მინა მოცემულია ზედა დონეზე პანდუსის ქვეშ, ხოლო მისაღებ ოთახში იქმნება ერთნახევარი სივრცე და ანტრესოლი სამზარეულოს ტერიტორიის ზემოთ. ასეთი ანტრესოლი იძლევა დამატებით სასარგებლო ადგილს და ხელს უწყობს შენობის მოცულობის ეფექტურად გამოყენებას.

ასევე, გაშლილი სახურავის რთული ფორმა აძლევს სახლის არქიტექტურულ ექსპრესიულობას და ინდივიდუალობას.

პირველი სართულის გეგმა

პირველი სართულის გეგმა

გეგმის ექსპლიკაცია


პროექტის გაზიარება

გააზიარეთ პროექტი, რომელიც მოგეწონათ!


ჩვენი პროექტები

იხილე ჩვენი ნამუშევრები და ჩვენი სპეციალისტების მიერ შესრულებული პროექტები

დაგვეკონტაქტეთ

და ჩვენ გიპასუხებთ ყველა თქვენს კითხვაზე