GREEN QUARTER

საცხოვრებელი კომპლექსის გაუმჯობესება

პროექტის აღწერა

აქ ჩვენ ჩავწერეთ დეტალური შესწავლა საცხოვრებელი კომპლექსის გაუმჯობესების შესახებ ორი დიდი ბინის კორპუსით, რომელიც გარშემორტყმული იყო პარკინგით, მეხანძრეებით და არა მხოლოდ ბილიკებით. მთელი ამ ინფრასტრუქტურამ დაარღვია გაუმჯობესების ქსოვილის მთლიანობა, შექმნა ფეხით მოსიარულეთა გადაადგილების წინააღმდეგობები და არ მისცა კომფორტული და უსაფრთხო გარემოს შექმნას. ამრიგად, ჩვენ მთლიანად შევცვალეთ საცხოვრებელი კომპლექსის ტერიტორიის გარშემო მოძრაობის პრინციპი და ჩავატარეთ გზის რესტრუქტურიზაცია. ამრიგად, ჩვენ არა მხოლოდ ერთი, ჩამოვაყალიბეთ რგოლის გასეირნების მარშრუტები, არამედ გავზარდეთ პეიზაჟები, ბავშვებისა და მათი მშობლების დაცვა უსაფრთხო გახადეს.

ჩვენ დეტალურად ვიმუშავეთ ფუნქციური ზონირება LCD- ის ტერიტორიაზე. სტანდარტული ფუნქციები არის ისეთი, როგორიცაა სპორტი, სხვადასხვა ასაკის მოედანი, ჩვენ მოვათავსეთ მშვიდი დასვენების ადგილი, რომელიც დაფუძნებულია აკუსტიკური კომფორტის საფუძველზე. ჩვენ განსაკუთრებული ყურადღება მივაქციეთ ტერიტორიის დაჩრდილვას, რადგან კრასნოდარში ბევრი მზიანი დღეა. სხვადასხვა ფორმის პერმოლები, რომლებიც იმეორებენ გაუმჯობესების პლასტიურობას, განლაგებულია ყველა წყნარ რაიონში.

პირველი სართულის გეგმა

გეგმის ექსპლიკაცია


პროექტის გაზიარება

გააზიარეთ პროექტი, რომელიც მოგეწონათ!


ჩვენი პროექტები

იხილე ჩვენი ნამუშევრები და ჩვენი სპეციალისტების მიერ შესრულებული პროექტები

დაგვეკონტაქტეთ

და ჩვენ გიპასუხებთ ყველა თქვენს კითხვაზე