ორიექტის აღწერა

ჩვენი მთავარი ამოცანა კიევში ოფისის დიზაინის შემუშავებაში იყო ის, რომ რაც შეიძლება ფუნქციურად გამოვიყენოთ მცირე სივრცე, ასევე კომფორტული გავხადოთ როგორც თანამშრომლებისთვის, ასევე მომხმარებლებისთვის.

საოფისე ფართი დავყავით 3 ზონად:
- შესასვლელი ოთახი, რომელიც ჩაედინება ჩვენი ბრენდის ავეჯის შოურუმში ავეჯით;
- შეხვედრის ოთახი, რომელიც ჩვენ არ მდებარეობს უკან უჩვეულო ბენზინზე დანაყოფი;
- სამუშაო სივრცე მოსახერხებელი შენახვის სისტემით და სამზარეულოთი, რომელიც იმალება კაბინეტის ფასადების უკან.

გაფორმება, ჩვენ გადავწყვიტეთ, რომ დატოვონ კედლები ბეტონის და აგურის, დარბილების მათ მდიდარი შინდისფერი ჩრდილში სართული, მინის დანაყოფი ბენზინის ეფექტი, ავეჯი და მცირე დეტალები სახით ფერწერა და თაროები.

პროექტის ზოგადი მიმოხილვა

პირველი სართულის გეგმა

პირველი სართულის გეგმა



გააზიარეთ პროექტი

გააზიარეთ თქვენი საყვარელი პროექტები სოციალურ ქსელებში


ჩვენი პროექტები
დაგვეკონტაქტეთ

და ჩვენ გიპასუხებთ ყველა თქვენს კითხვაზე