პროექტის აღწერა

ამ პროექტში ჩვენი ამოცანა იყო არსებული სახლის ნაწილობრივი რეკონსტრუქცია და ფასადების დიზაინის შეცვლა. მომხმარებელს სურდა შეენარჩუნებინა არსებული განლაგება, გააუმჯობესა და დაემატა მას რამდენიმე მნიშვნელოვანი სფერო: აბანო, კომუნალური ბლოკი და ავტოპორტი.

ჩვენ მთლიანად გადავხედეთ შესვლის ჯგუფს და მივცეთ მას ყველა დაკარგული ფუნქცია. ასე რომ, გვაქვს ლევიტაციური ტილო ორი მანქანისთვის, რომელსაც აქვს მრგვალი ხვრელი მზარდი ხისთვის. ეს ხე დღის განმავლობაში შექმნის სინათლისა და ჩრდილის უჩვეულო თამაშს, ღამით კი ლამაზად განათდება. ხე ასევე ემსახურება როგორც ვიზუალური გამყოფი, რადგან მის უკან არის სახლის შესასვლელი. ხის მარჯვნივ არის შესასვლელი კომუნალური ბლოკისა და აბანოში.

კლიენტისთვის ასევე მნიშვნელოვანი იყო შიდა სივრცეში შემომავალი მზის ოდენობის შემცირება, მაგრამ ამავე დროს დიდი პანორამული ფანჯრების შენარჩუნება. ეს მოვაგვარეთ 2 მეტრიანი ტილოების დახმარებით, რაც ხელს შეუშლის მზის პირდაპირი სხივების შეღწევას და სივრცის გადახურებას.

პირველი სართულის გეგმა

პირველი სართულის გეგმა

გეგმის ექსპლიკაცია
მეორე სართულის გეგმა

მეორე სართულის გეგმა

გეგმის ექსპლიკაცია


პროექტის გაზიარება

გააზიარეთ პროექტი, რომელიც მოგეწონათ!


ჩვენი პროექტები

იხილე ჩვენი ნამუშევრები და ჩვენი სპეციალისტების მიერ შესრულებული პროექტები

დაგვეკონტაქტეთ

და ჩვენ გიპასუხებთ ყველა თქვენს კითხვაზე