OLIVE APARTMENT

Apartment design

Project description

It was important for the client to create a comfortable and bright living space. The main wish was to use natural materials, living plants and textiles.

Initially, there were no partitions in the apartment. And the task was set to divide the room in such a way that it combines visual aesthetics and functionality. The result is a combined living / kitchen / dining area. And the entrance hall is separated by a partition made of living plants. This technique allows you to preserve the amount of natural light without overloading the space. The cabinet includes a guest room function. And from it there is an exit to the loggia, which is a recreation area.

Clients are sports couple and have a large number of sports equipment. Therefore, two spacious dressing rooms were designed for storage.

Each element of the interior has its own peculiarity. For example, wooden panels, due to the naturalness of natural materials, soft tones and velvety polished wooden surface, create a natural comfort. Decor, partition weaving, textiles - all these elements give the interior its own special character.

See an overview of the project

1st floor plan

1st floor plan

Explication of the plan

Click on a room to view its design

Press publications



Share project

Share your favorite project on social networks!


Our projects

Look at the works and completed projects of our studio specialists:

contact us

And we will answer any questions you have