3,00 HOUSE

Architectural project

Project description

The project was adapted to non-standard conditions: the width of the site in the construction site is only 6 meters, while there are neighbors on each side wall to wall.

Since the house is located on the territory of a nature reserve, this significantly limited the felling of trees on the building site and left its mark on the architecture of the house.

In order to fully experience the unity with nature, the house was divided by a glass atrium.

This house is an ideal place for a country holiday, where you can completely relax and escape from the bustle of the city.

1st floor plan

1st floor plan

Explication of the plan
2nd floor plan

2nd floor plan

Explication of the plan
  • 3,00 HOUSE
  • 3,00 HOUSE


Share project

Share your favorite project on social networks!


Our projects

Look at the works and completed projects of our studio specialists:

contact us

And we will answer any questions you have