ორიექტის აღწერა

მიწის ნაკვეთუ მდებარეობს საკმაოდ მჭიდრო საცხოვრებელი განაშენიანების უბანში. მნიშვნელოვანი ამოცანა იყო მაქსიმალური თავისუფალი და მსუბუქი სივრცის დატოვება და ამავდროულად მისი ფუნქციონირება. აქედან გამომდინარე, პირველ სართულზე არის იატაკიდან ჭერამდე კუთხის ფანჯარა, რომელიც აკავშირებს სახლის ტერასას და მისაღებ ოთახს. ეს საშუალებას გაძლევთ გააფართოვოთ სახლის შიდა სივრცე ობიექტის მწვანე ნაწილის მოცულობის შემცირების გარეშე. სახლის კონსოლის ნაწილები ასრულებს მზიდ ფუნქციას და ასევე აფართოებს შიდა სივრცეს.

პროექტის ზოგადი მიმოხილვა

პირველი სართულის გეგმა

პირველი სართულის გეგმა

მეორე სართულის გეგმა

მეორე სართულის გეგმა



გააზიარეთ პროექტი

გააზიარეთ თქვენი საყვარელი პროექტები სოციალურ ქსელებში


ჩვენი პროექტები

იხილე ჩვენი ნამუშევრები და ჩვენი სპეციალისტების მიერ შესრულებული პროექტები

დაგვეკონტაქტეთ

და ჩვენ გიპასუხებთ ყველა თქვენს კითხვაზე