ორიექტის აღწერა

ამ სახლის დიზაინში ერთ-ერთი მთავარი ამოცანა იყო მისი ძირითადი შენობებისა და ფუნქციური ტერიტორიების სივრცითი განაწილების გადაწყვეტა. კარდინალურ წერტილებზე ორიენტაციისა და ქარის გაბატონებული მიმართულების გათვალისწინებით შეირჩა სამზარეულო-მისაღები ოთახისა და ტერასის განთავსების წერტილები. ავტოფარეხის მოწყობისას გათვალისწინებულ იქნა დამკვეთის სურვილი - ქონდეს გადახურული სივრცე ავტომანქანებისთვის. ამ სივრცის მაქსიმალური დაფარვისთვის გადაწყდა მისი ორგანიზება მეორე სართულის გადაკიდებული კონსოლის ხარჯზე.

ფასადის დიზაინში მინიმალიზმი და ლაკონურობა იყო დაცული, პირველი სართულის გაფორმება ხის ფილებით ქმნის კონტრასტს ნათელი ფერის მეორე სართულთან. სართულები გამოყოფილია ზოლიანი მინის სარტყლით, რაც ქმნის მოძრავი კონსოლის ეფექტს.

პირველი სართულის გეგმა

პირველი სართულის გეგმა

მეორე სართულის გეგმა

მეორე სართულის გეგმა



გააზიარეთ პროექტი

გააზიარეთ თქვენი საყვარელი პროექტები სოციალურ ქსელებში


ჩვენი პროექტები

იხილე ჩვენი ნამუშევრები და ჩვენი სპეციალისტების მიერ შესრულებული პროექტები

დაგვეკონტაქტეთ

და ჩვენ გიპასუხებთ ყველა თქვენს კითხვაზე